Zoeken naar kan tot

Uw zoekactie voor kan tot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
gisteren
Leuke jongeman 38 jaar Antwerpen - Herentals
Goede uithouding
Ben je het beu dat mannen veel te egoistisch zijn en veel te vlug klaarkomen? Neem dan even contact op met mij. Ik ben een goedlachse jongeman van 38 die een goede uithouding heeft. Verder ben ik netjes verzorgd. Mooi voorzien en van vele markten thuis. Ik zoek met medeweten van mijn vrouw een leuke dame om langdurig te verwennen. Ik ben 1m70. Normaal gebouwd. Kort baardje en snor. Jou leeftijd maakt nlet veel uit. Slank of volslank. Zolang je maar netjes verzorgd en leuk ben in omgang. Iemand die ook een goed gesprek kan voeren buiten de lakens. Wie zich geroepen voeld mag een leuk berichtje nalaten. Miss tot gauw x  
gisteren
Tim 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Leuke fwb
Ik ben een single man van 40 jaar. Kaal,baard. Intiem geschoren en besneden. Na al enige tijd single te zijn word het gemis aan intimiteit steeds groter. Zou graag kennis maken met een fijne simpatieke vrouw. Om samen te genieten en te ontspannen en van elkaar te genieten :) graag iemand uit regio Limburg en vanaf 35 jaar. Hou niet van ruwe of extreme dingen. Wel van kussen,strelen,knuffelen, of masseren. Als het klikt kan er verder gepraat worden via Watsapp ofzo. Misschien tot binnenkort.  
gisteren
Thomas 34 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Welke dame
Hallo lieve dames, Ik zou graag in contact komen met een dame die graag masseert. Dit kan met een presentje. Ik mis de aanrakingen van iemand die me kan ontstressen door gebruik te maken van een massage. Ik verplaats mij xx  
gisteren
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Vrouw voor deze avond
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw voor deze avond. Overnachten kan. Samen gezellig knuffelen, kussen, strelen, en meer. Veel kan niets moet! Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Jou leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd.  

Vrouw voor deze avond
gisteren
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage - Yonimassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
Nice4u 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Zelfzekere vrouw
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Zelfzekere vrouw
gisteren
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
gisteren
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10